Helsinki sai uuden Naisten ja kodin kestot -paketin! Paketin lanseeraamisen ja Euroopan jätteenvähentämisviikon kunniaksi 19.-27.11.2016 paketin varaaminen puoleen hintaan! 

Naisten ja kodin kestot kiinnostavat, mutta mielessä pyörii kysymyksiä: toimivatko ne oikeasti? Pysyykö kestoside paikoillaan ja riittäkö imukyky? Mikä on kuukuppi? Millainen kestorätti olisi paras – bambuinen, froteinen vai hamppuliina? Mitä muita kestotuotteita voisin käyttää kotonani?
Kestovaippayhdistyksen vaippalainaamoista on nyt lainattavissa uusi Naisten ja kodin kestot -paketti! Pakettia ovat sponsoroineet Onnikas, Hahtuvahullu, Myllymuksut, Ruskovilla, Sadette, Tuttimaakari, Minvilla, Royalkestot, Lunette, Pikkupulu, Ekominna, Isoisän puulelut, Superjellona, Jyväskylän kangaskauppa ja Babyidea. Paketti sisältää laajan valikoiman erilaisia kestotuotteita naisille ja kotiin.
Euroopan jätteenvähentämisen viikon kunniaksi paketin varaukset nyt puoleen hintaan! Tarjous on voimassa 19.–27.11.2016. Normaalihinta 5 e (yhdistyksen jäsenille 4 e) ja laina-aika on 12 vrk. Naisten ja kodin kestot -paketti on lainattavissa tällä hetkellä neljästä lainaamosta: Helsingistä, Tampereelta, Lapualta ja Kouvolasta.
Lisätietoa paketin sisällöstä löytyy: http://www.kestovaippayhdistys.fi/naisten-ja-kodin-kestot/

Helsingissä luettelon lisäksi löytyy kestohedelmäpussi, kestotalouspapereita ja niille säilytyspussi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti